اخبار

انتشار گزارش پایگاه استنادی جهان اسلام در خصوص پژوهشگران ایرانی پر استناد دو درصد برتر دنیا
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC،

به گزارش تحلیلی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC، نام دکتر علیرضا طاوسی عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه ولایت برای سومین سال پیاپی در فهرست پژوهشگران ایرانی پر استناد دو درصد برتر دنیا قرار دارد.

ادامه مطلب
انتصاب دکتر محسن زعفرانیه به سمت مدیر گروه های آموزشی معدن، زمین شناسی، منابع طبیعی و کشاورزی
با حکم سرپرست دانشگاه ولایت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ولایت، روز شنبه دوم مهر ماه ۱۴۰۱ طی حکمی از سوی دکتر حامد نجفی آشتیانی رییس دانشگاه ولایت، دکتر محسن زعفرانیه به سمت مدیر گروه های آموزشی معدن، زمین شناسی، منابع طبیعی و کشاورزی منصوب شدند.

انتصاب رییس دانشکده علوم پایه و فنی و مهندسی دانشگاه ولایت
با حکم سرپرست دانشگاه ولایت

انتصاب رییس دانشکده علوم پایه و فنی و مهندسی دانشگاه ولایت

طی حکمی از سوی دکتر حامد نجفی آشتیانی، سرپرست دانشگاه ولایت، دکتر تیمور تاجداری، عضو هیات علمی دانشگاه ولایت به سمت" رییس دانشکده علوم پایه و فنی و مهندسی دانشگاه ولایت" منصوب شد.

ادامه مطلب
مجوز ایجاد رشته کارشناسی ارشد مکاترونیک در دانشگاه ولایت ایرانشهر صادر شد.
سرپرست دانشگاه ولایت خبرداد:

مجوز ایجاد رشته کارشناسی ارشد مکاترونیک در دانشگاه ولایت ایرانشهر صادر شد.

دانشگاه ولایت ایرانشهر با دریافت مجوز از شورای گسترش وزارت علوم در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در مقطع کارشناسی ارشد مکاترونیک از طریق آزمون کارشناسی ارشد سراسری دانشجو می پذیرد.

ادامه مطلب
پذیرش رشته مهندسی مکاترونیک در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ولایت از سال تحصیلی ۴۰۲-۱۴۰۱
اطلاعیه پذیرش و ایجاد رشته جدید در دانشگاه

بنا به گزارش مدیر دفتر گسترش دانشگاه ولایت، با پیگیری های صورت گرفته مجوز راه اندازی رشته مهندسی مکاترونیک در مقطع کارشناسی ارشد از شورای گسترش وزارت علوم اخذ و انشاالله از مهرماه ۱۴۰۱ پذیرش دانشجو انجام خواهد شد.

ادامه مطلب
پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ (طرح شهید وزوایی)
بنیاد ملی نخبگان

به اطلاع می‌رساند بنیاد ملی نخبگان بر اساس «آیین‌نامه پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور»، در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ اعتبارها و تسهیلاتی را به دانشجویان برتر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌عالی کشور اعطا می‌کند.