انتصاب رییس دانشکده علوم پایه و فنی و مهندسی دانشگاه ولایت
با حکم سرپرست دانشگاه ولایت

انتصاب رییس دانشکده علوم پایه و فنی و مهندسی دانشگاه ولایت جدید

طی حکمی از سوی دکتر حامد نجفی آشتیانی، سرپرست دانشگاه ولایت، دکتر تیمور تاجداری، عضو هیات علمی دانشگاه ولایت به سمت" رییس دانشکده علوم پایه و فنی و مهندسی دانشگاه ولایت" منصوب شد.

ادامه مطلب
مجوز ایجاد رشته کارشناسی ارشد مکاترونیک در دانشگاه ولایت ایرانشهر صادر شد.
سرپرست دانشگاه ولایت خبرداد:

مجوز ایجاد رشته کارشناسی ارشد مکاترونیک در دانشگاه ولایت ایرانشهر صادر شد.

دانشگاه ولایت ایرانشهر با دریافت مجوز از شورای گسترش وزارت علوم در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در مقطع کارشناسی ارشد مکاترونیک از طریق آزمون کارشناسی ارشد سراسری دانشجو می پذیرد.

ادامه مطلب
پذیرش رشته مهندسی مکاترونیک در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ولایت از سال تحصیلی ۴۰۲-۱۴۰۱
اطلاعیه پذیرش و ایجاد رشته جدید در دانشگاه

بنا به گزارش مدیر دفتر گسترش دانشگاه ولایت، با پیگیری های صورت گرفته مجوز راه اندازی رشته مهندسی مکاترونیک در مقطع کارشناسی ارشد از شورای گسترش وزارت علوم اخذ و انشاالله از مهرماه ۱۴۰۱ پذیرش دانشجو انجام خواهد شد.

ادامه مطلب
پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ (طرح شهید وزوایی)
بنیاد ملی نخبگان

به اطلاع می‌رساند بنیاد ملی نخبگان بر اساس «آیین‌نامه پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور»، در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ اعتبارها و تسهیلاتی را به دانشجویان برتر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌عالی کشور اعطا می‌کند.

با حضور جمعی از اعضای گروه ریاضی

برگزاری جلسه گزارش اتمام طرح ارتباط با صنعت و جامعه عضو هیات علمی دانشکده فنی مهندسی و علوم پایه دانشگاه ولایت گالری

این جلسه در رابطه با طرح ارتباط با صنعت و جامعه آقای دکتر سمیعی و در ساعت ۱۲ روز شنبه مورخ ۲۱ خرداد در سالن کنفرانس دانشکده برگزار شد. این طرح شش ماه به طول کشیده است و در راستای طرح ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم انجام گرفته است. این طرح به اهمیت آموزش ریاضی به دانش آموزان و دانشجویان پرداخته است.

ادامه مطلب
سوالات و کلید آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ منتشر شد.
اطلاعیه کلید سوالات ارشد

سوالات و کلید آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ منتشر شد.

ضمن آرزوی توفیق برای داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱، به اطلاع می رساند سؤالات و کلید حل سوالات آزمون هریک از رشته های امتحانی در سایت سازمان سنجش قرار داده شد که از طریق لینک های زیر قابل دریافت می باشد: لینک دانلود سوالات: https://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=۲&id=۷۶۸۷ دریافت کلید: https://result۲.sanjesh.org/Keys/arshad۱۴۰۱

قابل توجه دانشجویان شاهد و ایثارگر متقاضی مهمانی و انتقال
اطلاعیه شماره۲- مهمانی دانشجویان شاهد و ایثارگر

قابل توجه دانشجویان شاهد و ایثارگر متقاضی مهمانی و انتقال

در خصوص میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و مراکز آموز ش عالی دولتی ، غیردولتی و پیام نور سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای انجام هر چه بهتر آئین نامه و تسهیل در امر میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر جامعه هدف) فرزند شهید، فرزند آزاده و فرزند جانباز ۲۵ %و بالاتر (زمان ثبت نام متقاضیان میهمانی و انتقال ورودی های سال ۱۴۰۰ و ماقبل از تاریخ ۱۸ خرداد لغایت ۲۰ تیرماه اعلام می نماید.

خانه ریاضیات شهرستان ایرانشهر افتتاح شد
برگزاری مراسم افتتاحیه

خانه ریاضیات شهرستان ایرانشهر افتتاح شد گالری

به لطف ایزد منان روز سه شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۷ مراسم افتتاحیه خانه ریاضیات ایرانشهر با حضور جناب آقای دکتر شعبانی فرماندار محترم شهرستان ایرانشهر، دکتر رجالی پدر معنوی خانه های ریاضیات ایران، آقای دکتر میرزا وزیری، ریاست و جمعی از اعضای شوری شهر ایرانشهر، ریاست آموزش و پرورش و جمعی از معلمان ریاضی شهر ایرانشهر و دانش آموزان پایه نهم در محل سالن کنفرانس دانشگاه ولایت برگزار شد.